Бандата е пред трансфер в чужбина. Снимка: Булфото

Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски определено повече няма да облече червената фланелка. Бандата е пред трансфер в Англия или Германия, обяви Венци Митов, който е личен мениджър на Бандаловски.

Шефилд Уензди е на път да извади 300 000 евро за правата на играча. Уензди в момента се състезава във Втора английска дивизия, но може да се похвали с 4 титли и 3 купи.

Собственик на Уензди, чиито играчи носят прякора "кукумявките", е хърватинът Милан Мандарич. Ако сделката с Уензди пропадне, варианти са втородивизионни германски или румънски клубове, но имената им се пазят в тайна.

Както е известно защитникът не тръгна за Етрополе с останалите от тима на ЦСКА поради семейни проблеми, но покрай това е задвижил въпроса и за трансфер.

Според запознати, Бандата е получил разрешение от ръководството на "армейците" да си търси нов отбор. Той смята, че вече му е дошло времето да опита късмета си в чужбина и едва ли ще се задържи повече в България.

"Не мога да коментирам тази тема. Ако има нещо, ще го обявим официално", заяви пред "7 дни спорт" агентът на играча Венци Митов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase